Mua ihan hävettää julkaista kuvaa mun kynsistä, tämä nimittäin on aika harvinainen tilanne. Se, että mun kynnet on näinkin pitkään ollut ihan ilman geelejä ja näin nysät ja hirveän näköiset. Peukaloiden kynnet on oikeastaan ainoat, mitkä on saaneet olla vieläkin kauemmin ilman geelejä, ja on saaneet kasvaa ihan rauhassa. Olen vaan lakkaillut kynsiäni, jottei ne halkeilisi, kun tuntuu että heti kun ne on ilman geelejä, ne lohkeilee ja paukkuu katki koko ajan.
Ostin Rimmelin Spacedust lakkoja, kun sai kolme 10€:lla. Ihaniahan ne on, mutta... Kukas niitä oikein poistelee sitten puoli päivää hinkutellen?? En minä ainakaan!
Näitä glitterlakan poisto-ohjeita löytyy jo ympäri nettiä, mutta pistän minäkin nyt oman lusikkani samaan soppaan ja kerron minäkin vielä saman ohjeen. (P.S. Anteeksi nämä hirveät puhelimella näpsityt kuvat!)
Tässä nyt nämä järkyttävän näköiset kynteni, älkää pelästykö. Alkutilanne siis tässä:
Tähän operaatioon tarvitset
-vanulappuja
-foliota
-kynsilakanpoistoainetta
sekä tietenkin ihanalla glitterlakalla lakatut kynnet.
Revi/leikkaa foliosta pieniä palasia, jotka mahtuvat suunnilleen ympäröimään sormenpääsi, ei siis kamalan isoja. En tiedä kuvittelenko, mutta olen mielestäni kuullut jossain että folion leikkaaminen saksilla voi tylsyttää niitä.
Leikkaa vanulaput kahtia. Repäise ne sitten vielä kahtia paksuussuunnassa.
Kastele vanulappu kokonaan kynsilakanpoistoaineella märäksi ja länttää kynnelle. Kääräise foliot vielä sormenpään ympärille. Toista kaikille sormille sama.
Anna vaikuttaa noin 5 minuuttia. Ota folio pois ja pyyhkäise vielä vanulapulla loput glitterit pois kynneltä. Pese kädet ja kynnet hyvin, haisee nimittäin aika hirveälle tämän jälkeen. Laita kunnon kerros rasvaa käsille ja kynsille.
Tadaa. Pyydän vielä anteeksi tätä järkyttävää kynsitilannetta, siihen on tulossa piakkoin muutos, lupaan sen.
Tiistaista tuli pannukakkupäivä. Päätin alkuillasta, että alan paistamaan "maailman parasta pannukakkua" niinkuin ohjeessa lupailtiin. En ole koskaan aiemmin paistanut pannukakkua, en tiedä mistä moinen päähänpisto sitten tulikaan.
"Maailman paras pannukakku"
4 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g sulatettua margariinia
Sekoita kuivat aineet. Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähntynyt margariini.
Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 C asteessa n. ½ tuntia.
(Alkuperäinen ohje täältä)
Voi pannari, näyttääpä hyvältä! :P
VastaaPoistaBlogisani on sulle tunnustus. :)
Ja olikin hyvää :)
Poistaoi kiitos,pitääkin käydä kurkkimassa :)