Bloggaaja

Blogin takana hääräilee 29-vuotias oman elämänsä Crazy Cat Lady kahden kissansa kanssa. Elämään kuuluu myös yksi mies. Kaikenkirjavaa elämää 50-luvulla valmistuneessa rintamamiestalossa, josta on kovaa vauhtia pienellä ja vähän suuremmallakin remontilla tulossa unelmakoti ♥

Lähellä sydäntä erityisesti kaikenlaiset käsityöt kierrätystä suosien. Ammattina tekstiiliartesaani ja sen kyllä huomaa. Koko ajan tuntuu olevan jotain käsin näprättävää tekemistä. Syntyy ommeltuja sisustustekstiilejä, kudottuja sisustustekstiilejä ja ihan mitä ikinä tekeekin mieli värkätä. Joskus pitää käyttää vasaraa ja porakonettakin.

Hyvä ruoka, parempi mieli. Välillä kokkaillaan vähän maukkaampia ruokia arjen piristykseksi. Leivontaakin harrastetaan, vaikka en olekaan perinyt jauhopeukaloa äidiltäni. Epäonnistumisien kautta voittoon kuitenkin! Testaillaan ja maistellaan. Koekaniineiksi pääsevät usein rakkaat sukulaiset ja ystävät.

Kauneudenhoito on joka tytön pieni oma luksushetki, niin myös tälle tytölle. Pieni kasvohoito kotona, hiusten laittaminen, meikkien kokeileminen, kynsien lakkaaminen, geelikynsien tekeminen... Kaikki on omaa pikkuaikaa, kun voi keskittyä vain ja ainoastaan omaan kroppaansa ja tekemiseensä. Ihanaa pientä terapiaa!

Hyvät kirjat. Mikäs sen ihanampaa kuin illalla käpertyä lakanoiden väliin ja nauttia hyvistä kirjoista! Uppoutua täysin kirjan omaan maailmaan ja unohtaa hetkeksi ulkomaailma kokonaan. Jänniä juonenkäänteitä, mielenkiintoisia hahmoja...

Ihanat, pienet asiat saavat joskus myös vähän vakavampia pohdintoja seurakseen, elämään kuuluu ylä- ja alamäet!

Nauttikaa! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...