sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Pieniä ihmeitä

Taas on pieniä ihmeitä tehty maalisutin avustuksella. Alunperin kun muutettiin, sanoin että monta kymmenen litran ämpäriä valkoista maalia ja hyvä tulee. Sillä ollaan menty pitkälti ja hyvä onkin tullut. Nyt on kylppäri täysin valmis toistaiseksi ja kaikki on tehty, mitä itse pystyy tekemään. Joskus hamassa tulevaisuudessa onkin sitten jo laatoitushommien vuoro, mutta se saa vielä odottaa.

Kylpyhuoneessa sijaitseva saunan ovi sai kuitenkin jotain ihan muuta päälleen, kuin valkoista maalia. Nimittäin vahvaa mustaa teetä ja etikka-teräsvilla seosta. MITÄ IHMETTÄ vai? No tätä...

Alkuperäinen pinta saunan ovessa...

Vahvalla mustalla teellä valeltu ovi, ei vielä näytä miltään vai? Odottakaahan...

Valmis lopputulos! Etikka-teräsvilla seoksella valeltu saunan ovi.

Kylpyhuoneeseen johtava ovi kuitenkin sai valkoista maalia pintaansa, koska se oli jo toiseltakin puolelta maalattu valkoiseksi ja koin, että se tuo vielä lisää valoisuutta tilaan.

Tässä siis lähtötilanne...

Ja tässä lopputulos!

Taas kasvoi viikonlopuksi maalisuti käteen, eikä oikein muuta järkevää saanut aikaiseksi, mutta nyt tähän ei tarvitse taas vähään aikaan puuttua!

3 kommenttia:

 1. Ohhoh, mielenkiintonen seos ja hyvä loputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löytyy ohjeita tähän tummentamiseen ja keittiön puolipaneelit saivat viime vuonna saman käsittelyn :)

   Poista
 2. Mielestäni jätin jo tänne kommentin, mutta palasin uudestaan, kun tuo klikkaus lukijaksi jäi tekemättä:D

  VastaaPoista

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...