keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Uudistumista

Blogin kirjoittaminen on jäänyt vähälle kuten saatatte huomata. Vuosi 2015 oli täynnä suuria ja pieniä asioita ja siksi on aika blogin parissa vähentynyt nollaan. Välillä on tullut hetkiä, jolloin olisi halunnut kirjoittaa, mutta se on aina jäänyt. En nytkään meinaa ottaa stressiä blogiin kirjoittamisesta, kirjoitan juuri silloin kuin se hyvältä tuntuu.

Vuodelle 2016 en ole varsinaisesti tehnyt mitään lupauksia, mutta päätin että vuosi tulee olemaan pienen puhdistautumisen aikaa, yhdellä ja toisella elämänalueella. Koti on nyt saatu kuntoon suurilta osin ja on aika puhdistautua vanhasta ja hankkiutua eroon itselle tarpeettomasta. En nyt keksi mitään järkevää suomennosta tuolle englanninkielen sanalle "declutter" mutta sitä yritän nyt harrastaa kotona.

Oman kehon puhdistaminen on jo niiltä osin aloitettu, että hankkiuduin eroon maidosta ja vehnästä tehtyäni yliherkkyystestin ja se näytti juuri niitä ruoka-aineita, joista olin saanut pahimmat oireeni. Olo on parantunut  huomattavasti, vaikka olikin vaikeaa aluksi luopua kaikista rakastamistani ruuista.

Vuosi alkoi pienellä kylpyhuoneen pintaremontoinnilla. Aluksi oli siis tarkoitus vain vaihtaa seinäkaapin tilalle kolme avohyllyä. Kaapin ja seinän väriero oli kuitenkin niin suuri, ettei niitä olisi siihen voinut vain lykätä ja siinähän se sitten taas karkasi vähän käsistä. Ei kuitenkaan harmita ollenkaan että karkasi, tuloksesta tuli niin hyvä.

Tässä ennen-kuvia...
Ja tässä hyllyt, jotka löysin autotallista ja hieman muokkasin sopimaan uuteen ilmeeseen..


Ja sitten se lopullinen tulos...2 kommenttia:

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...