keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Aktiivista

TOSI aktiivista. Tämä mun blogissa pyöriminen. Muiden blogeissa pyörin kyllä vaikka kuinka paljon ja joka päivä käyn ihastelemassa kaikkien ihmisten aikaansaannoksia, leipomisia, tuunailuja, kauniita vaatteita, kosmetiikkaa ynnä muuta. Täällä omassa blogissa pyöriminen on hiukka jäänyt.

Olen TÖISSÄ. Tai no, näin oikeaa termiä käyttäen työkokeilussa. Tarkoitettu tällaisille epätoivoisille pitkäaikaistyöttömille, jotka jo aloittaessaan opiskelun tiesivät valmistuvansa työttömiksi. Tämä on nyt ehkä alanvaihtokokeilu tai joku... Olen nimittäin oikeasti valmistunut tekstiilialan artesaaniksi, eli kudon sisustustekstiilejä kangaspuilla näin niinku tiivistettynä (toki nimikkeeseen kuuluu paljon muutakin mut en jaksa nyt luetella), ja nyt olen työkokeilussa siis taidegalleriassa! Taidegallerian hoitajana tarkemmin sanottuna. Mielenkiintoista. Pariksi kuukaudeksi tehtiin sopimus näin aluksi, koska ei tiedä ollenkaan onko tämä minun juttuni vai ei. Tosin, tiedän sen jo, mutta sen paljastan ehkä vasta myöhemmin. Tehtävänäni on lähinnä katsoa ettei kukaan kävele taulu kainalossa galleriasta ulos, laskea kävijät, mainostaa ja markkinoida galleriaa, esitellä tiloja, tarjoilla kahvia/teetä/piparia... kaikkea tällaista perushommaa.

Tämä galleria toimii yhdistys-periaatteella ja on aloittanut toimintansa vasta viime vuoden loppupuolella. Tiloissa on myyntinäyttely, jossa on paikallisten, ulkopaikkakuntalaisten sekä myös jokusen ulkomaalaisen taiteilijan töitä myynnissä. Tämä myyntinäyttely on alakerrassa, joss on myös samassa tilassa Ahto-kahvio, jossa voi istua alas, nauttia kupposen kuumaa ja ihastella taidetta, tulla tapaamaan ystäviään tai ihan mitä haluaakin. Yläkerrassa on mahtavat tilat vaihtuville näyttelyille, jotka vaihtuvat kuukauden välein. Tiloja on mahdollisuus vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin, yhdistyksien tapaamisiin, illanistujaisiin, sauna-iltoihin (sauna löytyy yläkerrasta) yms.
Hehee, hurja markkinointipuhe, se on näköjään jäänyt vähän päälle. Mutta siis, tervetuloa lämpimästi vaikka vähän pidemmänkin matkan takaa!

Tammikuun näyttelynä on Kaija Asikaisen, Kristina Elon ja Katarina Ögårdin maalaamia tauluja ja Anne Kauppilan veistoksia.

Kristina Elon tauluja:
(Hänen sivuilleen pääset TÄSTÄ)

Kristina Elo: Ensilumi

Kristina Elo: Pariisissa

Kristina Elo: Kirkkovene

Ti-Su Klo 11-18

Art Port Taidesatama Kotka Ry
Tornatorintie 124 (Merikeskus Vellamon vieressä kaupungin puolella)
48100 Kotka
info@artport.fi
www.facebook.com/artportkotka
p.0440330088

2 kommenttia:

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...