sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Pientä pintaremonttia keittiössä

Keittiö jätettiin toistaiseksi sellaiseksi kuin se on aina ollutkin. Suunnitelmissa on vielä vaihtaa uusi liesituuletin ja muokkailla hieman kaappeja ja niiden sijoittelua. Kuitenkin joku alkoi mättämään, kun tuota keittiötä tuijotti päivästä toiseen ja jotain piti keksiä... Tässä hieman alkuperäisiä tunnelmia keittiöstä, kuvat ovat suunnilleen sieltä aivan alkuajoilta, viime vuoden loppupuolelta sekä tämän vuoden alusta kun ollaan muutettu tänne. Anteeksi huono kuvanlaatu, olen iPadilla näppäillyt enimmäkseen kuvia.

 Tässä kuvassa tarkkasilmäisimmät saattavat huomata, että kaakelit ovat saaneet jo valkoisen maalin pintaan ja mikron alla oleva työtaso sai dc-fixiä niskaan.


Ensin värikäsittelyä sai vanha hella...

Ja loppujen lopuksi myös kaapit! Kaappien ovet on siis ensin pohjamaalattu Otex Akvalla ja vanhat kahvojen reijät on pakkeloitu piiloon. Sitten liimailin listoja oviin, maalia päälle ja uudet vetimet. Piristyipä kummasti!

4 kommenttia:

 1. Tulipas siitä kivan näköinen...ei aina tarvitse mennä keittiörempassa sen kalleimman mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tarvitse ei, listatkin ovat suurimmaksi osaksi ylijäämiä olohuoneen remontoinnista :)

   Poista
 2. Hyvännäkönen tuli! Kukahan tulis meidän keittiön tasolle tekeen saman homman...me siitä vaan puhutaan ja puhutaan mutta aikaseks ei saada :P :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt ei muuta kuin tuumasta toimeen ja lopputulos vaan kirkkaana mielessä :)

   Poista

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...