torstai 5. joulukuuta 2013

Nyt iski joulu!

Olen aina ollut oikea anti-joulu ihminen. En ole eläissäni laittanut oikein koristeitakaan jouluksi kotiin enkä laittanut kotia mitenkään erikoisesti joulua varten. Joskus alkuvuosina, kun muutti omaan kotiin, tuli laitettua vähän jotakin, mutta nyt vuosien varrella on koko kodin laittaminen jouluksi jäänyt ihan unholaan. En ole koskaan edes pitänyt joulukoristeista! Hyh mitä krääsää ja mitä tuhlausta kun ne pitää kuitenkin ottaa kohta pois ja ensi vuonna ne on jo ihan "out".

Nyt täti sekos! Olen tehnyt joulusiivousta kotona, keittiössä ja eteisessä on joulumatot, oikein kirkuvan punaiset. Sitten saatiin isosiskon kanssa hieno idea, että maalaillaankin tylsät vihreät pöytäkuuset valkoiseksi tai hopeaksi! Omani vielä on kyllä vintin perällä kaikkien muiden unohtuneiden joulukoristeiden kanssa. Ajattelin jo yhdessä vaiheessa kun tein inventaariota vintillä, että heitän koko joululaatikon roskikseen, mutta en sitä sitten kuitenkaan heittänyt. Siellä se on perimmäisessä nurkassa.

Nyt istuskelen kotosalla ja sytyttelin kynttilöitä (juu päivällä!) ja nautiskelen kun ulkona sataa lunta tai räntää tai jotain valkoista ainakin. Ja... kuuntelen joululauluja! JOULULAULUJA! Kyllä nyt viiraa päässä ja pahasti. Nauttikaa tekin ihanasta kynttilänvalosta ♥

6 kommenttia:

 1. Kynttilät on hyviä joulukoristeita :) heheh
  Ajattele, mä olen niiiiiiiiiiiin jouluihminen, mutta en koskaan "koristele" kotia. Kynttilöitä ja risuja vaan :))
  Hyvää itsenäisyyspäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät on parhaita joulukoristeita :) Nyt kävin kaivelemassa vintiltä vielä jouluvaloja ja kuusen, sieltä löytyikin KAKSI kuusta! Ne kun vielä koristelee ja maalailee, niin sitten on joulu valmis! Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää :)

   Poista
 2. Onpas kiva blogi. :) Jään mukaan! :)

  VastaaPoista

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...