tiistai 24. joulukuuta 2013

Tunnelmallista Joulua

 Oikein ihanaa ja tunnelmallista Joulua nyt ensin joka ikiselle ihmiselle ♥ Tänä jouluna on kyllä joulu tullut minunkin sydämeeni ihan eri tavalla kuin ennen. Tiedä häntä, mistä se sitten johtuu, mutta joulufiilistä on alkanut kertymään jo ihan joulukuun alusta saakka. Ennen en laitellut minkään valtakunnan koristeita kotiini ja joulufiilistä ei oikein ollutkaan. Nyt olen koristellut kodin jouluun ja leiponut torttua ja piparia yllin kyllin!

Tänään, jouluaattona on käyty vetämässä kevyet ähkyt äitin jouluruuista ja muista herkuista koko perheen voimin. Lahjat jaettiin ja nautittiin toistemme seurasta. Rentoa yhdessäoloa, niinkuin jouluna kuuluukin. Päivällä piti vielä nopsaan laitella kynnet kuntoon. Tässä on nyt samassa talvi- sekä uudenvuoden kynnet.

Tuli tilattua noin niinkuin ex tempore verhot Ellokselta kun tuntui olevan niin halpaa. Neljät sivuverhot pituudeltaan 250cm jäivät toimituksineen maksamaan 35€ ja ne tulivat kolmessa päivässä, vaikken edes valinnut mitään extra nopeaa toimitusaikaa. Todella hienot verhot, tyytyväinen olen!
Olohuoneen ikkuna vaatii siis vähintään neljä verhoa, koska se on niin iso. Tai ei ehkä ikkuna itsessään, mutta verholautaa riittää koko seinän pituudelta, ja se näyttäisi hölmöltä, jos siinä roikkuisi vain kaksi rättiä puolillaan. Näistä verhoista toiset ovat valkoiset puuvillaverhot ja toiset pitsikuviolla varustetut valoverhon tyyliset.

Lopuksi vielä muutamia tunnelmakuvia jouluaatolta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...