perjantai 28. helmikuuta 2014

Kevätfiiliksissä

Piirtely on vienyt taas minut ihan mukanaan ja luulen että luova ilmapiiri taidegalleriassa on sen piirustushimonkin saanut heräämään. Mikäs siinä, ei paha juttu ollenkaan! Uusimmasta piirustuksesta en kerinnyt vielä kuvaa ottamaan, mutta otan sen heti kun olen saanut sen kehyksiin. 

Aiheena oli taas toinen kissani Helmi ♥ jolla muuten taas oli melkein virtsakiviä. Oireet oli samat kuin aiemmin mutta onneksi tajusin nopeasti ja pääsin lääkäriinkin nopeasti. Virtsakiteitä löytyi. Nyt on Helmi sitten koko loppuelämänsä Urinary ruualla, eikä marketin ruokia saa syöttää ollenkaan. Tällä hetkellä Helmillä on liotusruokavalio, eli joudun pitämään kissat erillään toisistaan aina kun en ole kotona. Pekka ei saa syödä Helmin ruokia eikä Helmi saa syödä Pekan ruokia. Kun liotusruoka loppuu, molemmat siirtyvät syömään Urinaryä, jota ostan siis eläinlääkäriltä.

Sopimukseni täällä taidegalleriassa loppuu 13.3. ja olen hakenut työvoimakoulutukseen pintakäsittelyalalle. Peukut pystyyn että pääsen sinne! 

Olen pienessä mielessäni suunnitellut pitäväni nyyttärihenkiset vaatekutsut. Eräs ystäväni vihjaisi tällaisista ja se jäi kytemään mieleeni niin vahvasti että suunnittelen sellasiten toteuttamista. Vaatekaappi pitäisi varmaan itse kunkin siivota aina näin kevään kunniaksi ja mikäpä sen parempi tapa kuin pakata hyväkuntoiset ja ehjät mutta itselleen tarpeettomat vaatteen kassiin ja suunnata kaverille vaihtelemaan niitä muiden kanssa! Suunnittelin kutsuvani muutaman ystäväni luokseni ja siinä sitten hyvässä kierrätyshengessä vaihdeltaisiin vaatteita, naposteltaisiin jotain pientä ja kostutettaisiin kurkkua kahvin, teen tai muun virvoikkeen voimin. Kuulostaa todella ihanalta ja just mun jutulta johon toivottavasti ystävänikin lähitisivät mukaan mielellään. Raha ei vaihda omistajaa, ainoastaan vaatteet.

Meidän perheeseen tuli uusi jäsen. Ipad ♥ Sillä minä tällakin hetkellä kirjoittelen tätä postausta ja voin sanoa että olen vähän ehkä ihastunut. Vielä ei ole palavaksi rakkaudeksi muuttunut, mutta ihastuminen on jo käynyt. Apple oli selvä valinta, vaikka aina en olekaan ollut Applen ystävä ja monasti olen sen melkeimpä alimpaan helvettiin kironnut "helppokäyttöisyytensä" ansiosta. Oppia ikä kaikki ja tästä se lähtee. Androidin valinta ei ollut edes mielessäkään vaikka mies sitä ehdottikin mutta mun aivot ei nyt enää kolmatta käyttöjäsjestelmää ehkä olisi sulattaneet. Nokialaisen kanssa olen elänyt koko elämäni ja Windows on ollut tietokoneidenikin käyttöjärjestelmänä aina ja ikuisesti. Vaihtelun vuoksi halusin mieheni vanhan iPhonen käyttöön ja se on ystävystynyt kanssani ja minä sen kanssa. Välillä tulee toki ikävä Nokialaista, mutta sitten taas Apple muistuttaa minkä takia vaihdoin Nokialaisen siihen eikä ikäväni kerkeä koskaan kasvaa liian suureksi. Ipad siis siksi ehkä valikoitui muiden joukosta. 

Tänään aamulla leikin viherpeukaloa ja nyppäsin pienen särmätyräkkini (joka myös tunnetaan nimillä Vaelteleva juutalainen ja Rietas poika) juurelta siemenistä itäneet neljä pientä poikasta ja sijoitin ne uusiin ruukkuihinsa. Juu, siis juuri siksi se on rietas kasvi koska se siementää siemeniään pitkin lattioita. Olen heitellyt ne siemenet aina takaisin ruukkuun ja sieltä ne ovat itäneet pieniksi kasveiksi. Yhden siemenestä kasvattamani tyräkin annoin jo isosiskolleni aikoja sitten ja varmaan annan näitä ihania siementäjäkasveja taas eteenpäin, kuhan ne nyt kasvavat vain isoiksi ja vahvoiksi riettaiksi pojiksi.

Niin niitä piirustuksia. Tässä muutama.

                             
Näköjään tämä padin kuvanlisäyssysteemi on vähän kökkö enkä pysty muuttamaan kuvien kokoa tai sijaintia, no näillä mennään.
EDIT: Ja jouduin koneella välppäämään kuvia vaikka kuinka että sain ne oikean kokoisina oikeaan paikkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...