lauantai 25. tammikuuta 2014

Kohti unelmavartaloa...

Voisiko sanoa että matkaa on vähintäänkin tuhat kilometriä. Askel kerrallaan mennään, vauvanaskelia. Mutta sinne mennään! Hampaat irvessä! Verta, hikeä ja kyyneleitä! Mutta myös onnistumisen iloa ja tyytyväisyyttä.

Onko mulla aikaa rehkiä? Miten mä kerkeän väh. 4krt viikossa salille ja 4krt viikossa aerobista?


rishikajain.com


Niin. tekosyitähän löytyy aina. Aerobisen ja salitreenin voi yhdistää, niinkuin olenkin tähän asti tehnyt. 30min aerobista alkuun (käy myös lämmittelystä samalla) ja perään salitreenit. Ei oo ihan hirveen osa sun päivästä. Voi herätä vaikka vähän aikasemmin, jotta kerkiää salille. Treenit voi suorittaa myös kotona, löytyy jumppapallo sekä kahvakuula.


totalfitnessexperience.com

Niin, sinne salille tai ulos kantsii AINA lähteä. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun oot alkuun ollut että "En mä nyt tänään jaksais lähtee...jos mä sit huomenna" Ja sit takaraivossa huutaa ääni: "Fine, be fat forever" Ja sit lähet salille. Se tunne treenin jälkeen on ♥


physicalmotivation.com

Ja se ei oo hikeä, se on läskiä mikä itkee! Ehkä paras motivaatiolause ikinä.


zomt.com.au

Vaikka tekisit joka ikinen päivä vatsalihaksia hulluna repimällä, mutta syöt päin mäntyä, ei niitä lihaksia sieltä kyllä esiin saa.

Hassua kyllä ehkä, mutta mun suurin huolenaihe on, että miten kerkeän syödä kaikki tarvittavat ruoat.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Et usko kuin mä aina ilahdun sun kommenteista, tunnut olevan ainut kuka käy edes kommentoimassa vaikka kävijöitä tuntuu kuitenkin olevan :D Kiitos siitä. Ja joo, kuulostaa hyvältä ja toivottavasti myös näyttää hyvältä reilun kuuden viikon kuluttua! :)

   Poista
  2. No mitenkä sujuu?? Jokos saadaan uutta päivitystä kohta? :))
   Ja Voiiii, kyllä mä täällä vierailen ainaki :) ja kommentoin kun ehdin heh

   Poista
  3. Joo, jonkinnäköistä avautumista on tulossa, kuhan kerkiän paneutua kirjoittamiseen joku päivä ja saan ajatukseni kirjoitettua ;)

   Poista

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...