torstai 6. marraskuuta 2014

Ahkerointia uudessa kodissa

Tänään on koulun puolella pohdittu kasvatuskäsitteiden periaatteita ja omia kasvatusnäkemuksiä sekä erilaisia kehitysvaiheita. Opiskelen siis lasten ja nuorten erityisohjaajaksi, jos ei joku jo sitä tiennyt. Sain myös oppisopimuspaikan nuorten työpajoilta avustavana ohjaajana.

Illalla oli vuorossa sitten taas uuden kodin siivoamista ja puunailua ja makkaratkin paistettiin iltapalaksi uunissa! Olohuone tuli imuroitua ja lattia luututtua ja mies heilutteli imuria myös muualla kämpässä. Yhden ikkunankin jaksoin pestä (huonoilla pesuvälineillä tosin) olohuoneesta. Tällä hetkellä olohuoneessa näyttää tältä:


Tavoitteena on laittaa laminaatti olohuoneeseen muovimaton tilalle, sekä tasoittaa ja tapetoida levyseinät. Jossain vaiheessa myö mahdollisesti ikkunanpokien (vai karmien?) maalaus. Myös järkevämmät verhotangot on hankittava. Nuo rullaverhot lähtee kaatopaikalle! :D

Puunaus, siivous ja remppaaminen jatkuu, ja seuraavassa postauksessa taas lisää uutta kotia!

Tässä vielä torstai-illalle räntäsateen keskelle tunnelmallinen makkaranpaistokuva (toinen makkara ei ole tulessa, vaikka siltä näyttää):


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...