sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Edistystä muutossa

Muutto edistyy hyvää tahtia! Kohta saa oikeasti jättää hyvästit tälle Ghetto-Favelan murjulle ja pääsee oikeasti omaan rauhaan ja ihanaan omaan kotiin. Tänä viikonloppuna on taas saatu hurjasti aikaan ja huomenna alkaa jo kattojen maalaus olohuoneesta, työhuoneesta sekä eteisestä. Tasoitustapetit on ostettu ja laminaatitkin jo melkeinpä päätetty. Vaihtoehtoja on paljon, mutta on ehkä parempi mennä järjen sekä remonttitaitoisten ihmisten suositusten mukaisesti, kuin pelkällä tunteella.

Ensimmäiset joulutorttukahvit juotiin jo uudessa kodissa vieraiden kera ja suunniteltiin kovasti mitä kaikkea voisi remontoida. Kyllä voi ihminen olla tyytyväinen päästessään muuttamaan pois täältä! Ja kaikki uuden suunnitteleminen on niin piristävää että! Hirveästi ei ole kerennyt kuvia napsia tässä muuton tohinassa, mutta niitä ehkä enemmän sitten kun päästään remontin makuun.

Olohuoneessa pinnat on remontoitu viimeksi noin 30 vuotta sitten ja on jo aikakin vähän päivittää sen ilmettä. Seinässä on levyä ja siihen on siis tarkoitus vetää tasoitustapettia sekä vähän siistiä sähköjohtojen paikkoja ja sijoitusta samalla, jotka on siis vedetty nyt pintavedoilla pitkin seiniä. Tasoitustapetin jälkeen joku hillitty ja vaalea tapetti rauhoittamaan huoneen ilmettä.


Lattia on myös jo aikansa elänyt muovimatto. Laitetaan siihen laminaatti, ja melkein jo valittiinkin se. Vaihtoehtoja oli monia, mutta onneksi on remontointitaitoisia ihmisiä ympärillä jotka helpottivat valintaa.


Lattia tulee olemaan kutakuinkin jotain seuraavanlaista:


Eteinen saa myös osansa piristysruiskeesta ja saa yllättäen ylleen valkoisen maalikerroksen. Nyt eteinen  näyttää lähinnä saunalta tummine puuverhouksineen.


Pimeetä on. Mutta kun päästään sutin varteen niin johan rupeaa talo valaistumaan! Ensimmäisenä pureudutaan näihin kriittisimpiin paikkoihin, jotka ovat koko ajan nähtävillä. Yläkerrasta jatketaan sitten kun ollaan päästy kunnolla asettumaan tänne.
Ihania joulunalushetkiä joka iikalle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...