tiistai 25. marraskuuta 2014

Remontti etenee, hitaasti mutta varmasti

Työpäivien jälkeen remontointi on rankkaa, mutta nyt alkaa jo jotain näkyvääkin valmistumaan pikkuhiljaa. Eteinen ei näytä enää saunalta ja olohuone sekä työhuone ovat saaneet tasoitustapetit seinilleen, eikä näytä enää yhtään niin tunkkaiselta kun ennen. Tänään aloin myös jo tapetoimaan lopullisella tapetilla työhuonetta. Yksi seinä tuli valmiiksi.
Tapetin valinta oli vaikeaa. K-Raudassa ja Prismassa käytiin pällistelemässä ja toisesta löytyi tasan yksi "hyvä" tapetti. Kohtuullisen hintainen ja tarpeeksi yksinkertainen. Minulla on kyllä tapana ihastua ikihyviksi kaikkiin turkooseihin ja valkoisiin kikkurakäkkyrä tapetteihin, mutta ajattelin tällä kertaa pitäytyä ajatuksessa, että mitä yksinkertaisempi, sen parempi. Se ei sido huoneen muita värivalintoja mihinkään ja on hyvä tausta mille vain. Ja sitä jaksaa katsella jonkin aikaa, eikä kyllästy siihen jo vuoden kuluttua.

Työhuoneen yksi seinä tapetoituna.

Huono lähikuva tapetista, joka tulee olemaan ainakin olohuoneessa sekä työhuoneessa. Oikeasti tapetti on harmaaseen taittava. Myös laminaatti tulee olemaan harmaaseen taittuva, joten tämä oli parempi kuin keltaiseen taittava samanlainen tapetti.

Olohuoneessa katot maalattuna ja tasoitustapetit seinillä.

Eteisessä myös katto maalattuna ja seinät maalattu ensimmäisen kerran. Kylpyhuoneen ovi on olohuoneessa maalattavana.

Ikkunoiden karmit maalataan joskus myöhemmin ja kesäaikaan.

Remontoimisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...