perjantai 8. marraskuuta 2013

Ensimmäinen

Heipä hei ja oikein lämpimästi tervetuloa jokaiselle lukemaan Pauline's blogia. Täällä keskitytään elämän ihaniin pieniin asioihin, jotka tekevät elämästä ihanaa ja elämisen arvoista minun näkökulmastani. Suurena osana blogia tulee mitä luultavimmin olemaan käsityöt; ompelu, kutominen, neulominen... osaksi jatkeena edellisestä blogistani ja osaksi siksi, että niistä saan itse elämäniloa ja onnistumisen hetkiä (välillä epäonnistumisenkin!).

Blogiin voi putkahdella postauksia ihan mistä aiheesta tahansa, mistä nyt sattuu kirjoituttamaan sillä hetkellä. Kauneudenhoito on myös yksi asia, joka on lähellä sydäntäni. Hiusten laittaminen ja hoitaminen, erilaisten kosmetiikkatuotteiden kokeileminen, kynsien lakkaaminen, geelikynsien tekeminen...

Sisustaminen on myös yksi aihe joka on lähellä sydäntäni, vaikkakin asun kauheassa murjussa, johon minulla on viha-rakkaus-suhde ja jonka sisustamiseen minulla on mennyt into jo aikapäiviä sitten. Silti tulee aina välillä ehostettua tätä luukkua joillain pienillä piristyksillä, jotta se näyttäisi hieman paremmalta kaikessa kauheudessaan.

Olen myös sen verran eläinrakas, että intoudun välillä kirjoittelemaan kissakaksikostani, joka keksii aina kaikkea hauskaa (ja vähemmän hauskaa) minun päänmenokseni.

Sen tarkemmin en paneudu mihinkään asiaan tällä kertaa, ajattelin vain suositella lämpimästi erästä kirjaa, jonka lainasin kirjastosta ihan summanmutikkaan. Kirja on kaikille niille, joita jännitys/kauhu-kirjat kiinnostavat.
Alunperin lainasin kirjan iltalukemiseksi, kun ei uni meinannut tulla. En voi lukea mitään turhan tylsää, joten halusin kauhukirjan.

Ilman mitään kummempia juonipaljastuksia, tässä lyhykäisyydessään kirjan juonta hieman omin sanoin:

Stefan Nyman: Anna Online


Anna Online kirja

Kirjassa esiintyvät pääosissa Pentti, Anna ja Samuel. Samuel on ollut ihastunut Annaan jo jonkin aikaa, Anna on kaunis ja viehkeä tyttö. He juttelevat Messengerissä ja ovat yhteisissä juhlissa. Heidän suhteensa syvenee ja välillä Messengerissä tapahtuu outoja, Anna on online vaikka oikeasti onkin offline. Välillä Anna puhuu sekavia, vai onko se vain Samuelin pään sisällä?
Pentti tulkitsee puoliksi vitsillään unia unikirjan avulla, mutta säikähtää itse, kun alkaakin nähdä todentuntuisia painajaisia. Mutta miten ne liittyvät Annaan ja Samueliin?

Kirjan alussa tuntuu, ettei tapahdu oikein yhtään mitään, pieniä vihjeitä siellä täällä, mutta loppua kohden alkaa olla niin jännittävä, ettei sitä malttaisi lopettaa kesken! Tykkäsin!

 Tästä lisää tietoa kirjasta

P.S. Kaikki entisen blogini lukijat, joita en ole kutsunut sähköpostitse tai kommentoimalla blogiinne, en ole jostain syystä löytänyt yhteystietojanne, mutta tervetuloa! ♥

6 kommenttia:

 1. Mä olen nyt 3 iltaa putkeen katsonut Twin Peaksia. Tänään saan varmaan katsottu loppuun. Yhteensä 30 jaksoa. Onneks on tullut uni hyvin joka ilta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Kyllähän noihin tollasiin jää koukkuun kun on tarpeeks jännää niin ei malta jättää kesken!

   Poista
 2. Moikka, mä haastoin sut mun blogissa! Käy kurkkaa :)

  http://beeskneesbritain.blogspot.co.uk/2013/11/kaikki-fakta-minusta-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Kyllästyn kyllä hurjan helposti, että saa nähdä kuin usein täällä ulkoasu vaihtuu ;)

   Poista

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...