tiistai 19. marraskuuta 2013

Kynsipäivä(t)

No nyt on kynsiä laiteltu. Sunnuntaina ystäväni kanssa ensin viitisen tuntia värkkäiltiin ja arvatkaas mitä minä sain aikaiseksi? Yhden käden kynnet. Joo..jotenkin tuo aika menee vaan niin nopeasti kun on kaveri jonka kanssa puhua kuin että yksin väkertäisi. No, eilen illalla sain kuitenkin toisenkin käden jopa laitettua.

Geelikynnet


Koristellut geelikynnet


Sain ystävältäni kokeiluun Cesarsin kynsimuotteja ja voi että oli hyviä! Tuli aivan erilaisia kynsiä kuin noilla halpismuoteilla joita itse omistan. Tänään lähtikin siis tilaus Cesarsille!

Myös LightInTheBoxille lähti tässä tilaus, saas nähdä tuleeko sieltä mitään vai ei ja milloin. Jostain intokiinastahan ne tulee.

Tänään aamulla heräsin samaan aikaan mieheni kanssa, söin aamupalan ja kello 6.30 reippaana salille Bodypumppiin. Huuuh! Reidet meinas sanoa ittensä irti kyykyissä ja olkapäät huusi hoosiannaa! Selvisin silti. Katsotaan, pääsenkö sängystä ylös huomenna tai saati sitten kävelemään. Jos sais vielä tämän vuoden puolella kenties 5 eri lajia kokeiltua, niin saisin taas jonkun ylihienon palkinnon. Salillamme on siis vuoden loppuun asti "passi" jonne kerätään eri lajeista leimoja, ja mitä enempi, sen parempi. 25 leimaa on maksimi ja sillä saa sitten jonkun VIP-illan salin 4-vuotissynttäreille. Mulla on vasta viisi eri lajia siis ja tähdätään siihen kymmeneen! Se on vielä mun motivaatiolla ehkä sellanen saavutettavissa oleva määrä, 15 on jo melkonen suoritus, saatikka sitten ne 20 tai 25! Mahdotonta. Tänään sain kuitenkin viidestä eri lajista palkinnoksi Gainomaxin. Jee.

Kun tulin tähän keittiön pöydän äärelle laittelemaan kuvia koneelle, Pekkahan tietenkin data-kissana tuli myös osallistumaan. Pitihän siitä kauniista kissasta muutama kuva ottaa..Linssilude.

Ihanaa viikkoa kaikille! ♥

Pauline's Facebookissa

Pauline's Bloglovin'ssa

3 kommenttia:

 1. Oo hienot kynnet :)
  Oon aina ihaillu kynsitaidetta, mut hehe eipä satu mun käteen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainii, huomasin, että kommenteissa tulee oikeella profiililla mutta ei tuolla lukija listalla. Yritän fixata asian :)

   Poista
  2. Kiitos! :) Onneksi päätin joskus silloin aloittaa tuon harjoittelun, nyt siihen on jäänyt koukkuun!

   Poista

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...