lauantai 9. marraskuuta 2013

Kenkäongelma

Olenko liian nirso siitä, minkälaiset kenkäni tulee olla? En kelpuuta ihan mitä vain ja nyt minulla onkin ongelma. Olen ostanut kirppikseltä noin vuosi sitten mustat tekonahkanilkkurit. Niissä on sopivasti korkoa tällaiselle pygmi-sukuiselle (161cm), olen jopa pitkä ne kengät jalassa. Mutta, nyt on tekonahka jo nähnyt parhaat päivänsä ja ne alkavat näyttää niin surkeilta ettei niitä kehtaa kohta enää jalkaansa laittaa.

Toiset tekonahkanilkkurit, jotka minulla on, ovat nekin nähneet jo parhaat päivänsä. Ne on ostettu Seppälästä joskus monia vuosia sitten. Olen kävellyt toisesta jo kantalapun irti ja vetoketjukin siitä samaisesta kengästä on jo luovuttanut. Liukas on se kenkä kuin mikä kun kantalappua ei ole ja korko on täyttynyt kivillä.

Pitäisi siis ostaa uudet nilkkurit. Niissä pitäisi olla korkoa sen verran että pygmi voi tuntea olonsa pitkäksi. Ne pitäisi olla mustat, koska ne sopisi sitten kaikkien vaatteiden kanssa. Sen verran tulee olla vartta, ettei nilkka ole ihan paljaana. Ei kuitenkaan saapikkaita, koska sellaiset minulla on sitten talven varalle.

Elloksen valikoiman selasin jo kokonaan läpi, ei näkynyt mitään. Sitten mieheni ehdotuksesta menin Zalandolle selailemaan. No jopas on valinnanvaraa ja valinnanvaikeutta!

Tässähän näitä vaihtoehtoja sitten on:


Vaihtoehto 1.


Vaihtoehto 2.


Vaihtoehto 3.


Vaihtoehto 4.


Vaihtoehto 5.


Vaihtoehto 6.


Vaihtoehto 7.


Mitkä on sinun suosikkisi? Mitkä itse valitsisit näistä?

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kolmosesta tykkään itsekin, hyvin veikeät, mutta silti naiselliset :)

   Poista
 2. Täällä sitä sitten ollaan...:)
  Vaihtoehto 3 ja neljä ovat minun makuuni. En kylläkään osta kenkiä netistä. kerran yritin juuti Ellokselta ja koko oli aivan liian pieni, vaikka oman numeron tilasinkin....vaihdoin isompaa, mutta eipä olleet nekään hyvät...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan, uusi blogi ja uudet meiningit! Minäkin olen nyt noihin kolmosiin jotenkin viehtynyt ja miehenikin tykkäsi niistä. Itse olen tilannut Ellokselta talvitakin sekä neljät farkut. Farkkuja kannattikin tilata niin monet, koska puolet palautin takaisin ja puolet pidin :) Zalandolta en ole vielä tilannutkaan mitään. Kaupoista en ole tältä paikkakunnalta löytänyt yhtiäkään kenkiä, jotka olisivat edes sinnepäin.

   Poista
 3. Mä tykkään eniten vitosista, tosi linjakkaat, mutta samalla sopivan rennot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nekin ovat kyllä kauniit :) voihan valinnanvaikeus!

   Poista
 4. Oi oi, nua kolmoset on kyl ihanat! Ne mää ottasin heti! Ja varavaihtoehtona sit vitoset, jos vaikka käyki niin, ettei kolmoset sovika jalkaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! :) Pitää ehkä tilata kahdet varalta, jos vaikka toiset ei olekaan hyvät. Mitäs sit jos molemmat on hyvät :D Sit on valinnanvaraa mitkä haluaa jalkaan laittaa!

   Poista
 5. Kolmosia liputetaan täälläkin,kauniit ja hauskat,mikäs sen parempi yhdistelmä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! En olekaan missään kaupassa nähnyt vielä noin hienoja kenkiä :)

   Poista
 6. Ykkönen tai kolmonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on kyllä nättejä molemmat :) Alan kyllä lämpenemään myös vaihtoehdoille 7. ja 4. :D

   Poista

♥ Jokaikinen kommentti on tervetullut! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...